Lauko stalas BG25474

    Prekės kodas: WBBG000064

    185 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Lauko stalas BG25474

      Lauko stalas BG25474

      185,00 €

      Aprašymas

      Ieškote unikalaus sodo stalo, kuris džiugintų elegantišku dizainu ir bekompromisiniu patvarumu? Technorotango stalas yra puikus pasirinkimas jums! Pagamintas iš aukštos kokybės technoratano, žinomo dėl savo atsparumo saulei, vandeniui ir ekstremalioms temperatūroms, šis stalas džiugins jus nuolatiniu grožiu daugelį metų. Jums nereikės jaudintis dėl iškraipymų ar nutrynimų, šis stalas tikrai atitiks net ir sudėtingiausias sąlygas. Tvirta konstrukcija ir nereikalaujantis sudėtingų priežiūros procedūrų, technoratano stalas yra idealus sprendimas žmonėms, kurie vertina be rūpesčių ir aukštą kokybę. Elegantiško dizaino stalas puikiai tiks prie bet kokios patalpos – nuo erdvių sodų iki mažesnių erdvių, tokių kaip terasos ar balkonai. Technorotango stalas yra puikus baldas tingioms popietėms su šeima ir draugais lauke. Stalo spalva: juoda - vienoda, šiek tiek grubios struktūros Pintinė: technorotangas 7-8mm x 1,2mm Baldo konstrukcija: aliuminis 1 x staliukas (su skaidraus stiklo viršumi iš 5mm saugaus stiklo): ilgis: 70 cm plotis: 70 cm aukštis: 30 cm Stalas nereikalauja surinkimo Išėmus baldą iš dėžės, jį galima naudoti iš karto. Stiklo stalviršis sumontuotas ant silikoninių siurbtukų, kurie apsaugo jį nuo slydimo.

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėLithuania

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau