Lauko baldų komplektas BG25509

    Prekės kodas: WBBG000099

    885 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Lauko baldų komplektas BG25509

      Lauko baldų komplektas BG25509

      885,00 €

      Aprašymas

      Sodo baldų komplektas ADORAZIONE yra prabangos, komforto ir unikalaus stiliaus kvintesencija. Jis sukurtas tam, kad kiekviena akimirka, praleista lauke, būtų malonesnė ir suteiktų jūsų erdvei unikalaus charakterio. Unikalus dizainas ir aukščiausia kokybė: ADORAZIONE išsiskiria iš tradicinių rinkoje esančių sprendimų. Modernus dizainas ir elegantiška apdaila pritraukia dėmesį ir suteikia elegancijos bet kuriai erdvei. Tvirta sintetinio rotango konstrukcija užtikrina neprilygstamą ilgaamžiškumą ir mechaninį stiprumą, o kartu garantuoja išskirtinį atsparumą besikeičiančioms oro sąlygoms, nuo intensyvios saulės iki šaltų žiemų. Patogumas ir funkcionalumas aukščiausio lygio: šis rinkinys siūlo ne tik grožį, bet ir išskirtinį naudojimo komfortą. Kontūriniai foteliai ir sofa suteikia komforto atsipalaiduojant, o kavos staliukas – puiki vieta kavos puodeliui ar užkandžiui. Funkcionalus dizainas leidžia laisvai išdėstyti baldus, pritaikant juos prie esamų poreikių ir pageidavimų. Puikiai tinka sodui, terasai ir restoranui: ADORAZIONE puikiai tiks bet kuriame sode, terasoje ar balkone. Jie kiekvienai erdvei suteiks savitą charakterį ir taps jūsų mėgstamiausia poilsio ir poilsio vieta. Šis rinkinys taip pat idealus pasirinkimas kaip elegantiška restorano įranga, kurianti jaukią ir stilingą atmosferą. Pasirinkę šį sodo baldų komplektą, jūs nusprendžiate investuoti į grožį ir funkcionalumą ne vienerius metus. Tai idealus pasirinkimas kiekvienam, kuris vertina stilių, komfortą ir nori sukurti nepakartojamą poilsio atmosferą savo sode ar poilsio zonoje. Komplekto ADORAZIONE spalva: tamsiai ruda, nevienoda Pintinė pynė: technoratanas 7-8mm x 1,2mm, lygi konstrukcija Baldo konstrukcija: aliuminis 5 elementų rinkinys: 1 x stalas: ilgis: 100 cm plotis: 100 cm aukštis: 74 cm stiklas , permatomas viršus pagamintas iš 5 mm saugaus stiklo, įmontuoto į technorotango rėmą. 4 x kėdė: plotis: 59 cm gylis: 60 cm aukštis: 88 cm aukštis nuo žemės iki sėdynės: 43 cm atlošo aukštis nuo sėdynės: 45 cm sėdynės gylis: 50 cm sėdynės plotis: 40 cm porankių ir atlošo plotis: 2,5 cm Ecru pagalvėlės į rinkinio kainą (4 vnt. sėdynėms). Visi jie turi nuimamus pagalvių užvalkalus iš vandeniui atsparios medžiagos (100% poliesterio), kuriuos galima skalbti žemoje temperatūroje. Pagalvės storis: 5 cm

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėLithuania

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau