Lauko stalas BG25499

    Prekės kodas: WBBG000089

    479 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Lauko stalas BG25499

      Lauko stalas BG25499

      479,00 €

      Aprašymas

      Atraskite atsipalaidavimo tobulumą su elegantišku technorotango sodo stalu Sukurkite savo svajonių lauko poilsio zoną su elegantišku technorotango sodo stalu, kuriame dera modernus dizainas, neprilygstamas funkcionalumas ir aukščiausia darbo kokybė. Šis unikalus baldas yra idealus pasiūlymas žmonėms, vertinantiems estetikos ir praktiškumo derinį. Pagamintas iš aukščiausios kokybės technorotano, stalas stebina savo atsparumu įvairioms oro sąlygoms. Jis neblunka veikiamas UV spindulių, netrūkinėja ir nesugeria vandens, garantuoja nepriekaištingą išvaizdą ir funkcionalumą ištisus metus. Be to, jį lengva valyti ir nereikalauja sudėtingos priežiūros. Lengva, bet stabili aliuminio konstrukcija užtikrina lengvą stalo nešiojamumą, todėl jis yra itin universalus baldas. Galite pastatyti jį bet kurioje savo sodo vietoje, terasoje ar terasoje, sukurdami intymią poilsio zoną arba erdvią erdvę susitikimams su draugais. Elegantiško dizaino stalas puikiai dera prie įvairių lauko dekoracijų, suteikia prabangos ir prestižo. Paprasta stalo forma kartu su aukštos kokybės apdaila daro jį baldu, kuris pradžiugins net išrankiausius klientus. Stalo spalva: ruda, nevienoda Pinta: technorotangas 7-8mm x 1,2mm, lygi konstrukcija Konstrukcija: aliuminis 1 x stalo ilgis: 100 cm plotis: 100 cm aukštis: 74 cm stiklas, permatomas viršus pagamintas iš 5 mm apsauginio stiklo, įmontuotas į technorotango rėmas.

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėLithuania

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau