Lauko baldų komplektas BG25503

    Prekės kodas: WBBG000093

    1 845 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Lauko baldų komplektas BG25503

      Lauko baldų komplektas BG25503

      1 845,00 €

      Aprašymas

      Atraskite GENIALE – sodo baldus, kurie iš naujo apibrėžia elegancijos sąvoką lauko erdvėse. Prabangos ir nepamirštamų akimirkų mėgėjams sukurtas GENIALE – tai unikalių potyrių pažadas socialiniuose susitikimuose prie kavos puodelio ar vyno taurės. Unikalus dizainas ir neprilygstamas naudojimo patogumas kiekvieną akimirką, praleistą prie šių baldų, paverčia išskirtine. GENIALE baldai pagaminti iš kokybiško technoratano yra ne tik itin atsparūs nepalankioms oro sąlygoms, bet ir lengvai prižiūrimi, todėl yra puikus pasirinkimas bet kokiam sodui, terasai, taip pat barams, viešbučiams ir restoranams. Rinkinyje meistriškai dera funkcionalumas ir estetinis tobulumas, siūlantis nepamirštamą patirtį tiek vasaros rytais, tiek šiltais atostogų vakarais. GENIALE yra daugiau nei tik sodo baldai. Tai investicija į komfortą, prabangą ir nepamirštamas akimirkas lauke. Įvairių komplektacijų, su foteliais, sofa, kavos staliuku ir valgomojo stalu, šis baldas lengvai prisitaikys prie Jūsų poreikių ir pageidavimų. Elegantiška apdaila ir rafinuotos detalės paverčia GENIALE tikra bet kurio sodo puošmena. GENIALE rinkinio spalva: juoda – vientisa, dryžuota Pintinė pynė: technoratanas 7-8mm x 1,2mm Baldo konstrukcija: aliuminis Komplektas susideda iš 7 elementų: 1 x staliukas: ilgis: 178 cm plotis: 75 cm aukštis: 102 cm stiklas, skaidrus viršus pagamintas iš 5 mm saugaus stiklo, dedamas ant technorotango tinklelio 6 x kėdė/taburetė: plotis: 40 cm, gylis: 40 cm aukštis: 74 cm

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėLithuania

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau