Lauko baldų komplektas BG25500

    Prekės kodas: WBBG000090

    2 359 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Lauko baldų komplektas BG25500

      Lauko baldų komplektas BG25500

      2 359,00 €

      Aprašymas

      Atraskite prabangos esmę su išskirtiniais DIVINO sodo baldais Pasinerkite į prabangos ir elegancijos pasaulį su išskirtiniais DIVINO sodo baldais, sukurtais išrankiausiems klientams. Šie unikalūs baldai sujungia puikų stilių, darbo tikslumą ir neprilygstamą funkcionalumą, paversdami jūsų sodą ar terasą poilsio ir komforto oaze. Pagaminti iš aukščiausios kokybės sintetinio rotango, DIVINO baldai garantuoja atsparumą kenksmingoms oro sąlygoms, tokioms kaip lietus, šalnas, UV spinduliai ir chloras. Dėl šios priežasties galite mėgautis nepriekaištinga jų išvaizda ir funkcionalumu ištisus metus, nepaisant oro sąlygų. Modulinė DIVINO baldų struktūra suteikia neribotas išdėstymo galimybes. Galite sukurti bet kokias konfigūracijas, pritaikytas jūsų individualiems poreikiams ir pageidavimams. Lengvai įsirengsite erdvią valgomojo zoną, intymų poilsio kampelį ar patogią erdvę susitikimams su draugais. Inovatyvus dviejų tipų pynių – plačių ir siaurų – derinys suteikia rinkiniui DIVINO unikalų vizualinį efektą, pabrėžiantį jo išskirtinį charakterį. Elegantiškos linijos ir nesenstantis dizainas puikiai dera su įvairiais lauko įrengimais, pridedant prabangos ir prestižo. DIVINO rinkinys yra ne tik graži puošmena, bet ir funkcionalus sprendimas pietauti ir atsipalaiduoti lauke. Patogūs foteliai, ergonomiški atlošai ir stabilūs stalai užtikrina patogų poilsį vasaros dienomis. DIVINO komplekto spalva: uosio melanžas, nevienodas (nuotrauka gaminių galerijoje) Pintas: technorotangas 15mm x 1,2mm ir apvalus technorangas, lygi konstrukcija Baldo konstrukcija: aliuminis Komplektas susideda iš 4 elementų: 1 x 3-vietė sofa: plotis : 191 cm gylis: 76 cm aukštis: 83 cm 1 x stalas (su skaidriu stikliniu stalviršiu iš 5 mm saugaus stiklo): ilgis: 150 cm plotis: 90 cm aukštis: 68 cm stalviršio storis: 4 cm stalo kojos matmenys: 56 cm x 5 cm 2 x fotelis: ilgis: 72 cm plotis: 76 cm aukštis: 83 cm Kiti matmenys: porankio plotis: 6 cm sofos ir fotelio sėdynės aukštis: 34 cm + 12 cm pagalvės atlošo aukštis nuo sėdynės: 57 cm Kėdės sėdynė matmenys: 60 cm x 56 cm Sofos sėdynės išmatavimai: 176 cm x 60 cm

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėLithuania

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau