Lauko baldų komplektas BG25480

    Prekės kodas: WBBG000070

    1 805 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Lauko baldų komplektas BG25480

      Lauko baldų komplektas BG25480

      1 805,00 €

      Aprašymas

      Sukurtas stilingos elegancijos ir funkcionalumo mėgėjams, OMBROSO technorotango stalo komplektas yra idealus pasiūlymas tiems, kurie nori savo sodui ar terasai suteikti unikalumo. Patvari medžiaga, iš kurios gaminami baldai, garantuoja patikimą atsparumą oro svyravimams, tokiems kaip lietus, saulė, vėjas ir šalnas, o tai leidžia išlaikyti gražią jų išvaizdą daugelį sezonų. Elegantiškas, tačiau paprastas baldų dizainas kartu su patogiomis sėdimomis pagalvėlėmis, dekoruotomis žavingais kaklaraiščiais, OMBROSO komplektą paverčia ne tik praktišku sprendimu, bet ir unikalia erdvės puošmena. Neįprastas stalas ir patogios kėdės sukuria idealią vietą leisti laiką kartu lauke, užtikrinantį didelį naudojimosi komfortą ir malonumą atvykusiems svečiams. OMBROSO rinkinys yra rafinuotas pasirinkimas kiekvienam, kuris vertina ilgaamžiškumo, komforto ir elegantiško dizaino derinį lauko erdvėje. OMBROSO rinkinio spalva: tamsiai ruda, nevienoda Pintinė pynė: technorotangas 7-8mm x 1,2mm, lygi struktūra Baldų struktūra: aliuminis Komplektas susideda iš 9 elementų: 1 x stalas: ilgis: 200 cm plotis: 100 cm aukštis: 74 cm stiklas, skaidrus viršus pagamintas iš 5 mm saugaus stiklo, dedamas ant technoratano tinklelio 8 x Kėdė: plotis: 59 cm gylis: 60 cm aukštis: 88 cm aukštis nuo žemės iki sėdynės: 43 cm atlošo aukštis nuo sėdynės: 45 cm sėdynės gylis: 50 cm sėdynės plotis: 40 cm porankių ir atlošo plotis: 2,5 cm Ecru pagalvės įskaičiuotos į komplekto kainą (8 vnt.). Visi jie turi nuimamus pagalvių užvalkalus iš vandeniui atsparios medžiagos (100% poliesterio), kuriuos galima skalbti žemoje temperatūroje. Pagalvės storis: 5 cm

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėLithuania

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau