Lauko baldų komplektas BG25494

    Prekės kodas: WBBG000084

    1 179 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Lauko baldų komplektas BG25494

      Lauko baldų komplektas BG25494

      1 179,00 €

      Aprašymas

      Sukurkite savo svajonių lauko poilsio zoną su 8 asmenų stalo komplektu SOTTILE – puikus funkcionalumo ir neįtikėtinos elegancijos derinys. Išskirtiniai baldai iš šio komplekto taps tikra jūsų sodo ar terasos puošmena, suteikdami idealias sąlygas leisti laiką kartu su šeima ir draugais. Iš aukščiausios kokybės technoratano pagaminti baldai SOTTILE stebina apdailos tikslumu ir dėmesiu detalėms. Jų modernus dizainas puikiai dera su įvairiais išoriniais įrengimais, suteikia prabangos ir prestižo. Technorotanas, iš kurio pagaminti baldai, garantuoja išskirtinį ilgaamžiškumą ir atsparumą besikeičiančioms oro sąlygoms. Jis neblunka veikiamas UV spindulių, netrūkinėja ir nesugeria vandens, užtikrina nepriekaištingą išvaizdą ilgus metus. Be to, jį lengva valyti ir nereikalauja sudėtingos priežiūros. SOTTILE komplekto spalva: ruda - nevienoda, šiek tiek briaunota struktūra Pintinė: technoratanas 12mm x 1,2mm Baldo konstrukcija: stalas – aliuminis, kėdės: plieninis Komplektas susideda iš 9 elementų: 1 x stalas: ilgis: 200 cm plotis: 100 cm aukštis: 74 cm stiklas, permatomas viršus pagamintas iš 5 mm saugaus stiklo, dedamas ant technorotango tinklelio 8 x Kėdė: plotis: 56 cm gylis: 50 cm aukštis: 84 cm aukštis nuo žemės iki sėdynės: 44 cm atlošo aukštis nuo sėdynės: 43 cm sėdynės plotis: 40 cm sėdimos dalies gylis: 43 cm Kėdės gali būti naudojamos iš karto išėmus iš dėžių. Kėdės yra sukraunamos (galite dėti vieną į kitą), todėl sandėliavimas yra daug lengvesnis, o baldai neužima daug vietos. Stalas skirtas paprastam, savarankiškam surinkimui pagal pridedamą instrukciją. Stiklinis stalviršis sumontuotas ant silikoninių siurbtukų, kurie apsaugo jį nuo slydimo.

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėLithuania

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau