Lauko stalas BG25507

    Prekės kodas: WBBG000097

    169 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Lauko stalas BG25507

      Lauko stalas BG25507

      169,00 €

      Aprašymas

      Ieškote sodo stalo, kuris būtų ne tik praktiškas, bet ir elegantiškas jūsų lauko erdvės išdėstymo elementas? Technorotango stalas yra puikus pasirinkimas! Klasikinis dizainas ir aukšta kokybė: iš sintetinio rotango pagamintas stalas žavi savo paprasta, klasikine forma, kuri puikiai dera prie įvairių išdėstymo stilių. Kokybiškos medžiagos garantuoja baldo ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams, užtikrina nepriekaištingą jo išvaizdą ilgus naudojimo metus. Atsparumas oro sąlygoms: Technorattan baldai, įskaitant stalą, nesugeria drėgmės, nesideformuoja ir nepraranda spalvos saulės įtakoje. Dėl šios priežasties juos galima saugiai naudoti lauke ištisus metus, nepriklausomai nuo oro sąlygų. Lengvas nešiotis: dėl aliuminio ir lengvos stalo konstrukcijos jį lengva transportuoti. Jo vietą nesunkiai pritaikysite prie esamų poreikių ir galėsite mėgautis komfortu kiekviename sodo kampelyje ar terasoje. Funkcionalumas ir elegancija: Technorotango stalas yra funkcionalumo ir elegantiško dizaino derinys. Puikiai tinka tiek privatiems sodams, tiek komercinėms erdvėms, tokioms kaip viešbučiai, terasos ar SPA zonos, suteikdamos joms savito žavesio ir stiliaus. Stalo spalva: tamsiai ruda, nevienoda Pinta: technorotangas 7-8mm x 1,2mm, lygi konstrukcija Konstrukcija: aliuminis 1 x staliukas (su skaidriu stikliniu stalviršiu iš 5mm saugaus stiklo): ilgis: 40 cm plotis: 40 cm aukštis: 60 cm Stalas nereikalauja surinkimo. Baldą išėmus iš dėžės galima iš karto naudoti. Stiklo stalviršis sumontuotas ant silikoninių siurbtukų, kurie apsaugo jį nuo slydimo.

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėLithuania

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau