Lauko stalas BG25505

    Prekės kodas: WBBG000095

    149 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Lauko stalas BG25505

      Lauko stalas BG25505

      149,00 €

      Aprašymas

      Ieškote sodo stalo, kuris būtų ne tik funkcionalus, bet ir taptų unikalia Jūsų sodo puošmena? Technorotango stalas yra puikus pasirinkimas! Sukurtas vartotojams, vertinantiems formos paprastumą ir aukštą darbo kokybę, šis stalas stebina savo išvaizda ir praktiškumu. Pagaminta iš patvaraus technoratano ir lengvos aliuminio konstrukcijos, užtikrina patogumą naudojimą ir lengvą transportavimą iš vienos vietos į kitą. Dėl kompaktiško dydžio jis puikiai tinka tiek didesniuose soduose, tiek mažesnėse terasose ar balkonuose. Dėl savo mobilumo galite jį laisvai išdėstyti, pritaikydami erdvę pagal savo dabartinius poreikius. Iš technoratano pagamintas sodo stalas – tai investicija į grožį ir funkcionalumą ilgus metus. Patvari, oro sąlygoms atspari medžiaga garantuoja ilgalaikį naudojimą ir estetinę išvaizdą daugelį sezonų. Stalas yra patogi vieta kavos puodeliui, užkandžiui ar nešiojamam kompiuteriui, tampa idealia vieta atsipalaiduoti ir susitikti su artimaisiais. Elegantiškas stalo dizainas puikiai papildys bet kurio sodo dekorą, suteikdamas jam unikalumo. Stalo spalva: tamsiai ruda, nevienoda, lygios struktūros Pintas: technorotangas 7-8mm x 1,2mm Konstrukcija: aliuminis 1 x stalas (su skaidraus stiklo viršumi iš 5mm saugaus stiklo): ilgis: 40 cm plotis: 40 cm aukštis: 40 cm

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėLithuania

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau