Lauko baldų komplektas BG25477

    Prekės kodas: WBBG000067

    1 659 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Lauko baldų komplektas BG25477

      Lauko baldų komplektas BG25477

      1 659,00 €

      Aprašymas

      Atraskite unikalią eleganciją ir neprilygstamą patvarumą su MASSIMO sodo baldų komplektu. Šis išskirtinis rinkinys, pagamintas iš aukščiausios kokybės milteliniu būdu dengto aliuminio, garantuoja ne tik neprilygstamą atsparumą orų įnoriams, bet ir žavi savo rafinuotu dizainu. Juodas komplekto rėmas puikiai kontrastuoja su patogiomis pilkomis pagalvėmis, sukuria harmoningą kompoziciją, kuri puikiai tiks prie bet kokios namų tvarkos. MASSIMO yra šedevras, derinamas su aukščiausios kokybės apdaila. Komplektas ne tik siūlo neprilygstamą komfortą ir funkcionalumą, bet ir suteikia elegancijos kiekvienam sodui, terasai ar balkonui. Tai puikus pasirinkimas kiekvienam, kuris vertina nesenstantį dizainą ir ilgalaikę kokybę. Su MASSIMO sukursite savo svajonių poilsio zoną, kuri džiugins jus ilgus metus! MASSIMO rinkinio spalva: juoda Pagalvėlės spalva: pilka Baldo konstrukcija: aliuminis Komplektas susideda iš 4 elementų: 2 x šoninis modulis (dešinė ir kairė): plotis: 168 cm gylis: 72 cm aukštis: 67 cm 1 x kampinis modulis: plotis: 72 cm gylis: 72 cm aukštis: 67 cm 1 x stalas (viršus pagamintas iš polimedžio): ilgis: 90 cm plotis: 70 cm aukštis: 35 cm Kiti matmenys: Modulio sėdynės aukštis: 30 cm + 10 cm pagalvėlė Atlošo aukštis nuo sėdynės : 38 cm Sofos sėdynės išmatavimai: 67 cm x 132 cm Lentynos išmatavimai: 69 cm x 35 cm Atlošo plotis: 2 cm Nugaros pagalvėlės išsikiša 12 cm virš atlošo krašto Pilkos spalvos pagalvėlės sėdynėms ir atlošams į rinkinio kainą ( 5 vnt sėdynėms, 6 vnt. Visi jie turi nuimamus pagalvių užvalkalus, pagamintus iš vandeniui atsparios medžiagos (100% poliesterio), kurias galima skalbti žemoje temperatūroje. Pagalvių užvalkalai pagaminti iš aukštos kokybės audinio, padengto teflonu, kuris apsaugo juos nuo drėgmės. Pagalvės užpildas pagamintas iš aukštos kokybės apmušalų putplasčio (vidutinio kietumo – T25), kuris neleidžia deformuotis. Sėdynės pagalvėlės storis: 10 cm, atlošo pagalvėlės storis: 20 cm.

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėLithuania

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau