Laužavietė BG26179

    Prekės kodas: WBBG000110

    863 €959 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Laužavietė BG26179

      Laužavietė BG26179

      863,00 €

      Aprašymas

      Sodo židinys žavi savo precedento neturinčiu patvarumu ir universalumu, tapdamas idealiu sprendimu kiekvienam, vertinančiam sodo aksesuarų ilgaamžiškumą ir universalumą. Pagaminta iš aukštos kokybės katilinio plieno ir padengta karščiui atspariais dažais, ši laužavietė sukurta taip, kad atlaikytų itin aukštą, iki 900°C temperatūrą. Tai yra patikimumo ir atsparumo žalingam oro sąlygų poveikiui garantija. Platus ir plokščias apvadas viršuje leidžia ne tik saugiai įkurti ugnį, bet ir tarnauja kaip kaitinimo lėkštė, idealiai tinkanti ruošiant maistą lauke. Be to, visas laužavietės dugnas apsaugo žemę nuo karščio, todėl tai yra saugus pasirinkimas bet kokio tipo paviršiams. Dėl to židinys tampa ne tik praktišku, bet ir estetišku bet kurio sodo, terasos ar terasos elementu, užtikrinančiu nepamirštamas akimirkas, praleistas gamtos glėbyje. Juodos spalvos Konstrukcija: katilo plienas, storis 3 mm Dangtis: karščiui atsparūs dažai, atsparumas iki 900*C. Krosnelės matmenys: išorinis skersmuo: 90 cm vidinis dubens skersmuo: 23 cm aukštis: 35 cm dubens krašto plotis: 15 cm Svoris: 39 kg Maksimalus užsakymo apdorojimo laikas: 10 dienų

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau

      Anksčiau žiūrėjote