Lauko baldų komplektas BG25479

    Prekės kodas: WBBG000069

    959 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Lauko baldų komplektas BG25479

      Lauko baldų komplektas BG25479

      959,00 €

      Aprašymas

      Stalinių baldų komplektas AVVICENTE yra puikus elegancijos, funkcionalumo ir ilgaamžiškumo derinys, sukurtas patogumą ir naudojimo paprastumą vertinantiems vartotojams. Lengva stalo konstrukcija leidžia be rūpesčių transportuoti, o tai leidžia laisvai sutvarkyti sodą pagal esamus poreikius ir pageidavimus. Pagamintas iš aukštos kokybės sintetinio rotango, nereikalaujančio sudėtingos priežiūros, komplektas garantuoja ilgaamžiškumą ir atsparumą oro uostams, tokioms kaip lietus, intensyvi saulės šviesa ar šalnas. Elegantiškas komplekto dizainas kartu su patogiomis kėdėmis ne tik sukuria gražų foną bet kokiam sodui, bet ir sudaro idealias sąlygas atsipalaiduoti bei leisti laisvalaikį lauke, ypač ilgais vasaros vakarais. AVVICENTE rinkinys yra puiki investicija ieškantiems sodo baldų, kuriuose derinamas stilius, patogumas ir minimalus priežiūros poreikis. AVVICENTE rinkinio spalva: ruda - dėmėta, šiek tiek ruožuota struktūra Pūtimas: technorotangas 12mm x 1,2mm Baldo konstrukcija: stalas - aliuminis, kėdės - plienas Komplektas susideda iš 7 elementų: 1 x staliukas (su matiniu stiklu, pagamintas iš 5mm saugaus stiklo ): ilgis: 150 cm plotis: 90 cm aukštis: 74 cm 6 x kėdė: plotis: 56 cm gylis: 50 cm aukštis: 84 cm aukštis nuo žemės iki sėdynės: 44 cm atlošo aukštis nuo sėdynės: 43 cm sėdynės plotis: 40 cm sėdimos dalies gylis: 43 cm Kėdės gali būti naudojamos iškart išėmus iš dėžių. Kėdės yra sukraunamos (galite dėti vieną į kitą), todėl sandėliavimas yra daug lengvesnis, o baldai neužima daug vietos. Stalas skirtas paprastam, savarankiškam surinkimui pagal pridedamą instrukciją. Matinio stiklo stalviršis įmontuotas į technorotango rėmą.

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėLithuania

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau