Lauko stalas BG25497

    Prekės kodas: WBBG000087

    589 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Lauko stalas BG25497

      Lauko stalas BG25497

      589,00 €

      Aprašymas

      Sukurkite savo svajonių lauko poilsio zoną su šiuolaikišku technorotango sodo stalu, kuriame dera elegancija, praktiškumas ir ilgaamžiškumas, pateisinantis net išrankiausių klientų lūkesčius. Pagamintas iš aukščiausios kokybės technoratano, stalas stebina savo atsparumu lietui, šalčiui ir UV spinduliams. Jis neblunka, netrūkinėja ir nesugeria vandens, užtikrindamas nepriekaištingą išvaizdą ir funkcionalumą ištisus metus. Be to, jį lengva valyti ir nereikalauja sudėtingos priežiūros. Lengva, bet stabili aliuminio konstrukcija užtikrina lengvą stalo nešiojamumą, todėl jis yra itin universalus baldas. Galite pastatyti jį bet kurioje savo sodo vietoje, terasoje ar terasoje, sukurdami intymią poilsio zoną arba erdvią erdvę susitikimams su draugais. Technoratanas, iš kurio pagamintas stalas, turi daug privalumų: nesugeria drėgmės, nesitampo ir neblunka, o tai garantuoja ilgalaikį naudojimą be intensyvios priežiūros. Stalo spalva: Tamsiai ruda, nevienoda Pintinė pynė: technoratanas 7-8mm x 1,2mm, lygi konstrukcija Konstrukcija: aliuminis 1 x stalas (su skaidriu stikliniu viršumi iš 5mm saugaus stiklo): ilgis: 200 cm plotis: 100 cm aukštis: 74 cm Stiklo stalviršis sumontuotas ant silikoninių siurbtukų, kurie apsaugo jį nuo slydimo.

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėLithuania

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau