Lauko kėdė BG25421

    Prekės kodas: WBBG000011

    563 €625 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Lauko kėdė BG25421

      Lauko kėdė BG25421

      563,00 €

      Aprašymas

      DIVINO sodo fotelis yra elegancijos ir komforto šedevras, sukurtas vertinantiems aukščiausią kokybę ir patikimumą. Šis fotelis, puikiai derantis prie bet kokio namų sodo, terasos ar balkono išdėstymo, suteikia ne tik neprilygstamą sėdėjimo komfortą dėl aukštos kokybės sintetinio rotango, bet ir garantuoja ilgalaikį patvarumą bei atsparumą oro svyravimams dėl tvirtos aliuminio konstrukcijos. . DIVINO dizainas, derinantis modernumą su funkcionalumu, daro šį fotelį ne tik praktišku baldu, bet ir estetišku bet kurios lauko erdvės priedu. Išskirtinį naudojimo komfortą ir lengvą priežiūrą užtikrinantis sodo fotelis DIVINO yra idealus pasirinkimas žmonėms, ieškantiems sodo baldų, kurie džiugins akį ir tarnaus daugelį sezonų. DIVINO fotelio spalva: uosio melanžas, nevienodas Pintas: technoratanas 15mm x 1,2mm ir apvalus technorotangas, lygi konstrukcija Fotelio konstrukcija: aliuminis 1 x fotelis: ilgis: 80 cm plotis: 72 cm aukštis: 85 cm Kiti matmenys: porankio plotis : 6 cm fotelio sėdynės aukštis: 38 cm + 10 cm pagalvėlės atlošo aukštis nuo sėdynės: 53 cm Į komplekto kainą įskaičiuotos rudos pagalvėlės (1 vnt. fotelio sėdynei, 1 lygiai vnt. atlošui). Pagalvių užvalkalai pagaminti iš aukštos kokybės audinio, padengto teflonu, kuris apsaugo juos nuo drėgmės. Sėdynės pagalvėlės storis 10 cm.

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėLithuania

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau