Lauko baldų komplektas BG25475

    Prekės kodas: WBBG000065

    555 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Lauko baldų komplektas BG25475

      Lauko baldų komplektas BG25475

      555,00 €

      Aprašymas

      BREVE baldų komplektas yra idealus pasiūlymas modernaus dizaino ir minimalizmo mėgėjams, vertinantiems praktiškus sprendimus mažesnėse erdvėse. Dėl mažų komplekto matmenų jis puikiai tinka įrengti balkoną, terasą ar net kaip stilingą jūsų namų interjero papildymą. Išskirtinė komplekto savybė – aukštas stalas, kurį galima naudoti tiek pasimėgaujant rytine kava, tiek valgant patiekalus, todėl tai itin funkcionalus baldas. Pagamintas iš lengvos, bet itin patvarios aliuminio konstrukcijos ir sintetinio pluošto lyno, BREVE rinkinys yra itin atsparus nepalankioms oro sąlygoms. Dėl to rinkinys BREVE yra ne tik stilingas pasirinkimas, bet ir praktiškas sprendimas, kuris suteiks komforto ir elegancijos ilgus metus. BREVE komplekto spalva: pilka Baldo konstrukcija: aliuminis Pintas: 6 mm sintetinio pluošto virvė, tamsiai pilka Komplektas susideda iš 3 elementų: 2 x fotelis: plotis: 62 cm gylis: 60 cm aukštis: 81 cm 1 x stalas (su juodo stiklo stalviršiu iš 5 mm saugus stiklas): skersmuo: 51 cm aukštis: 64 cm Kiti matmenys: porankių ir atlošo plotis už nugaros: 3,5 cm Sėdynės aukštis: 42 cm + 5 cm pagalvėlė Atlošo aukštis nuo sėdynės: 45 cm Kėdės sėdynės matmenys: 47 cm x 47 cm Pilkos sėdynės pagalvėlės į rinkinio kainą. Jie turi nuimamus pagalvių užvalkalus, pagamintus iš vandeniui atsparios medžiagos (100 % poliesterio), kurias galima skalbti žemoje temperatūroje. Pagalvių užvalkalai pagaminti iš aukštos kokybės audinio, padengto teflonu, kuris apsaugo juos nuo drėgmės. Pagalvės užpildas pagamintas iš aukštos kokybės apmušalų putplasčio (vidutinio kietumo – T25), kuris neleidžia deformuotis. Pagalvės storis: 5 cm

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėLithuania

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau