Lauko baldų komplektas BG25506

    Prekės kodas: WBBG000096

    589 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Lauko baldų komplektas BG25506

      Lauko baldų komplektas BG25506

      589,00 €

      Aprašymas

      MODICO technorotango rinkinys yra idealus pasiūlymas tiems, kurie vertina modernaus dizaino ir elegantiškos apdailos derinį. Dėl unikalaus baldų stiliaus jie tampa tikra bet kokio sodo, terasos ar balkono puošmena, suteikiant jiems unikalų charakterį. Lengvumas ir funkcionalumas: išskirtinai lengva MODICO baldų konstrukcija leidžia juos lengvai perkelti iš vienos vietos į kitą, o tai suteikia lankstumo įrengiant poilsio erdvę. Baldų išdėstymą nesunkiai pritaikysite prie esamų poreikių ir galėsite mėgautis komfortu kiekviename sodo kampelyje. Estetika ir ilgaamžiškumas: MODICO rinkinys sujungia grožį ir funkcionalumą. Pagaminta iš aukštos kokybės technorotano, atspari oro sąlygoms, tokioms kaip lietus, saulė ar šalnas. Dėl to baldai išlaiko nepriekaištingą išvaizdą ir ilgaamžiškumą ilgus naudojimo metus. Puikus pasirinkimas kiekvienam: nesvarbu, ar ieškote patogios vietos atsipalaiduoti su šeima ir draugais, ar norite sukurti jaukią lauko valgomojo zoną, MODICO yra puikus sprendimas. Dėl universalaus baldų dizaino jie puikiai dera prie įvairių interjero stilių, suteikia elegancijos ir modernumo. MODICO rinkinio spalva: natūrali ruda, nevienoda Pintinė pynė: technorotangas 7-8mm x 1,2mm, lygi konstrukcija Baldo konstrukcija: plienas Rinkinys susideda iš 3 elementų: 2 x fotelis: plotis: 72 cm gylis: 72 cm aukštis: 70 cm fotelio sėdynės aukštis: 39 cm 1 x stalas (su permatomu stikliniu viršumi iš 5mm saugaus stiklo): skersmuo: 50 cm aukštis: 40 cm Smėlio spalvos pagalvėlės (nuotrauka su matmenimis) įskaičiuotos į komplekto kainą (2 vnt. sėdynėms) . Visi jie turi nuimamus pagalvių užvalkalus, pagamintus iš vandeniui atsparios medžiagos (100% poliesterio), kurias galima skalbti žemoje temperatūroje.

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėLithuania

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau