Čiužinys COLUMBA

    Prekės kodas: MLX0004

    489 €699 €
      Apžiūrėkite prekę salone
      • Kaunas Draugystės g. 6A
      • Alytus Ūdrijos g. 2
      • Utena J. Basanavičiaus g. 72
      • Klaipėda Artojo g. 3
      • Vilnius Savanorių pr. 176
      • Šiauliai Tilžės g. 225
      • Panevėžys Paliūniškio g. 5
      • Vilnius Ukmergės g. 279
      Visi salonai žemėlapyje
      Čiužinys COLUMBA

      Čiužinys COLUMBA

      489,00 €

      Aprašymas

      Čiužinio pagrindą sudaro kišeninių spyruokių 5 zonų sistema. 5 atramos zonos užtikrina ortopediškai tinkamiausią kūno padėtis ir čiužinio pristaikymą prie kūno formos. Tai yra patogus ir ilgai tarnaujantis gaminys, užtikrinantis sveiką poilsį ir puikią miego kokybę. 

      1. Viskoelastinis putų poliuretanas (" Memory foam") pasižymi išskirtine savybe reaguoti į kūno šilumą ir veikiant kūno svoriui idealiai pristaiko prie kūno formų. 

      2. Veltinio pluošto sluoksnis yra labai svarbi ir dažnai neatsiejama čiužinio dalis. Jo naudojimo paskirtis - tolygiai paskirstyti apkrovą bei sukurti pastovią gaminių minkštųjų sluoksnių apsaugą nuo spyruoklių blokų metalinių dalių. 

      3. Latekso putos - tai putų poliuretano ir latekso mišinys. Ši medžiaga pasižymi panašiomis savybėmis, kokias turi natūralus lateksas. Tai labai elastinga, per atviras poras kvėpuojanti medžiaga. Tokios strukūros dėka pasiekiamos lengvo masažo efektas, o pats čiužinys prisitaiko prie kūno formų. 

      4. Novatoriška " drugelio forma" atramos sistema. Čiužinio šonuose montuojama novatoriška atramos sistema, kurios dėka prailginamas čiužinio naudojimo laikas, pagerinamas elastingumas bei ortopedinės čiužinio savybės. Metalinis rėmas skururia idealią čiužinio šonų formą ir dar labiau sutvirtina jo kraštus. 

      5. Kišeninių spyruokių 5 zonų sistemos dėka pagerinamas čiužinio lankstumas, nes kiekviena spyruoklė juda atskirai, taip išvengiant "  bangavimo"  efekto. Čiužinys prisitaiko prie natūralių miegančiojo kūno formų ir suteikia patikimą atramą stuburui. 5 skirtingo kietumo zonos penkioms mūsų kūno sritims: galvai ir pečių juostai, apatinei nugaros daliai, dubens kaulams ir klubams, blauzdoms ir pėdoms. 

      6. Čiužinyje panaudota kampinių atramų sistema - ji sumontuota čiužinio kampuose. Tokiu būdu čiužiniai tampa patikimesni, lankstesni, be to tokiu būdu pagerinamos ortopedinės čiužinio savybės.  

      Specifikacija

      Informacija

      Garantija5 metai

      Išmatavimai

      Aukštis260 mm
      Ilgis2000 mm
      Plotis1600 mm

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau