Supamas krėslas BG25425

    Prekės kodas: WBBG000015

    479 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 20 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 20 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      Supamas krėslas BG25425

      Supamas krėslas BG25425

      479,00 €

      Aprašymas

      Ieškote unikalaus baldo, kuriame derinama estetika ir funkcionalumas? Pakabinama kėdė PIATTO yra puikus pasirinkimas jums! Jo neįprasta forma patraukia dėmesį ir užtikrina maksimalų komfortą, o aukščiausios kokybės medžiagos garantuoja ilgaamžiškumą ir atsparumą besikeičiančioms oro sąlygoms. PIATTO fotelis yra ne tik sodo puošmena, bet ir puiki vieta atsipalaiduoti su šeima ir draugais. Pagaminta iš tvirto plieninio karkaso, pinto technorotanu, atsparus drėgmei, temperatūros svyravimams ir UV spinduliuotei. Dėl šios priežasties galėsite juo džiaugtis daugelį metų nesijaudindami dėl spalvos pakitimo ar tempimo. Kėdė praėjo griežtus saugos ir ilgaamžiškumo testus, kurie užtikrina jos tvirtumą ir patikimumą. Be to, komplekte esanti patogi pagalvė dar labiau padidina poilsio komfortą. PIATTO yra puikus modernaus dizaino ir praktiškumo derinimo pavyzdys. Šis fotelis ne tik žavi savo išvaizda, bet ir suteikia nepamirštamą estetinę patirtį bei aukščiausio lygio atsipalaidavimą. Spalva: ruda, dėmėta Pintinė: technorotangas 7-8mm x 1,2mm, lygi konstrukcija Konstrukcija: plienas 1 x kokonas: plotis: 83 cm sėdynės gylis: 65 cm kokono aukštis: 116 cm pagrindo skersmuo: 105 cm Kokono nereikia surinkti. Tvirtinimo dirželis įeina į kokono kainą 10 cm pilka pagalvė PIATTO Bello Giardino KĖDĖS naudojimo taisyklės: Maksimali apkrova: 100 kg. Vaikai iki 13 metų kokoną gali naudoti tik prižiūrimi suaugusiųjų. Turi būti naudojamas su tvirtinimo dirželiu. Rekomenduojama būti ypač atsargiems, kad kokonas neapvirstų

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėLithuania

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau