TV staliukas ROMA

    Prekės kodas: STOL0236

    149 €166 €
      Pristatymas
      Pristatymas į namus
      iki 30 d.d.

      Visoje Lietuvoje (išskyrus Neringą): 15€.

      Nemokamas užsakymams virš 300€ - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

      Užnešimas - 20(Vilnius, Vilniaus r., Kaunas, Kauno r., Klaipėda, Klaipėdos r., Šiauliai, Šiaulių r., Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Penevėžys, Utena).

      Atsiimkite jums patogiu metu
      iki 30 d.d.
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Alytus adresu Ūdrijos g. 2
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Kaunas adresu Draugystės g. 6A
        ( I-V 10-19, VI 9-16, VII nedirba )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Klaipėda (Tauralaukis) adresu Akmenų g. 12
        ( I-V 8-17 )
      • Parduotuvėje Gintaro baldai Marijampolė adresu Kauno g. 102, I a.
        ( I-V 9-18, VI 9-16, VII Nedirba )
      Išskleisti sąrašą
      TV staliukas ROMA

      TV staliukas ROMA

      149,00 €

      Specifikacija

      Informacija

      KilmėEuropa
      Spalva DĄB ARTSAN
      Garantija24 mėn.

      Išmatavimai

      Aukštis520 mm
      Gylis400 mm
      Plotis1370 mm

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau
        • Akcija!
        TV staliukas HIL

        Matmenys: 160 x 44 x 40 cm
        134 € 149 €
        • Akcija!
        • Tik internetu
        TV spintelė FLAWIA
        Turime sandėlyje!

        Matmenys: 150 x 50 x 40 cm
        99 € 150 €
        • Akcija!
        TV staliukas KOE

        Matmenys: 150 x 54 x 40 cm
        140 € 156 €
        • Akcija!
        TV staliukas LOF
        Turime sandėlyje!

        Matmenys: 150 x 61 x 39 cm
        141 € 157 €

      Atsiliepimai

      Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
      1 Atsiliepimas

      Geras kainos / kokybės santykis

      Pasirinkome šį staliuką iš kelių šimtų Lietuvos ir Lenkijos parduotuvėse. Kaina labai panaši į Lenkijos (ten ir pagamintas), bet nemokamas pristatymas (atsiimant pačiam) ir viskas keik operatyviau, nei perkant užsienyje. Užsakėm šeštadienį, atsiėmėme (Vilniuje) penktadienį. Bet galėjome jau ir ketvirtadienį, po pietų. Atsiėmimo adresas gūglui nežinomas, bet yra nuorodos, iškaba "Gintaro baldai: su rodykle. Ji veda į kiemą, viename išsišakojime nėra rodyuklės, ten reikia sukti į kairę. Privažiuoti galima prie pat sandėlio, bet to, baldą atverža iki automobilio, ir padeda įkelti. Puikus servisas, maloniai bandraujantis personalas. Įpakavimas geras, apsaugo kraštus. Staliuką reikia susirinkti pačiam, reikia kryžminio atsuktuvo (geriau du, vidutinis ir didelis), reikia gręžti (nugarėlės pritvirtinimui, nesudėtinga, 5-7 skylės ir kojelės, 6x5=30 skylių, bet pakaktų ir 20, jei stumdysite su veltinio padukais). Reikai guminio plaktuko. Neįgudusiam surinkėjui darbo 3-4 valandos, nors instrukcija gera. Tik joje nepabrėžta, kad visos trys šoninės plokštės yra su perteklinėmis skylėmis, todėl kai kurios lieka nepanaudotos. Sudėtingiausias momentas pabaigoje, kai reikia uždėti viršų, ir turi įtaikyti į 12 skylių, plius nugarėlės išpjova. Čia vienam jau sudėtinga (bet įmanoma, tik jokiu būdu nekalkite iš jėgos), geriau dviese. Staliuko kokybė gera, skylės atitinka kištukus, drožlių plokštė tvirta, 18 mm, ir sunkoka, kas liudija didelį jos tankį. Stalčių furnitūra ne BLIUM, ne aukščiausios klasės, bet pakankamai tvirta ir stumdyti, traukioti nesunku. Malonu, kad stalčių tarpai vienodi, jei įsisitasto tiesiai, ne kreivai, jei surinkdamas viską darai tvarkingai - iš esmės, gerai surinkus, vaizdas kaip nuotraukoje, ir spalva panaši. Laminatas modernus, su D paviršiumi, juntami išilginiai nelygumai, iškilimai ir įdubimai, pagal raštą, imituojant natūralų medį. Ypač gerai atrodo pavaškavus ar kitaip padengus, atsiranda spalvos gylis ir išryškėja trimatiškumas. Laminatas atsparus karščiui, galima statyti jau maždaug 60 cm nuo krosnelės (šono prie jos geriau nevaškuoti), jei ji daugiau dekoratyvinė, labai stipriai nekūrenama. Plokščių šononės juostalės plastiko, tvirtos, nesubraižys, kraštai neatsilups. Kojelės plastiko, bet vaizdas kaip metalinių. Padukai nepridedamai, bet tikrai rekomenduoju juos naudoti, nusipirkti u- kellis eurus veltininius, iškerpamus. Kadangi yra penta kojelė, staliukas gali atlaikyti ir sunkiausią televizorių, ar tarkime, 50 kg sveriančią garso aparatūra. Tarop kitko, niša tinkama standartinio pločio aparaūrai, netgi šonuose lieka tarpai vėdinimui. Aukšti irgi geras, bet yra stiprintuvų, ypač namų kino, kurie netilptų.