Stalviršiai

Filtrai Slėpti filtrus 6prekės kategorijoje

Stalviršiai – neatsiejama virtuvės dalis. Prie virtuvės interjero nepriekaištingai priderinti paviršiai ne tik užtikrina erdvės išbaigtumą, bet ir yra ypač praktiški – ant jų visiškai saugu ir patogu ruošti maistą.

Skaityti pilną aprašymą

Kaip išsirinkti tinkamą stalviršį?

Rinkdamiesi stalviršį savo virtuvei pirmiausia turėtumėte įvertinti tokius faktorius kaip paskirtis, priežiūra ir stilius. Jei dažnai gaminate, rinkitės įbrėžimams ir smūgiams atsparius paviršius – tokie stalviršiai puikiai tiks ir šeimos virtuvei, kurioje dažnai darbuojasi vaikai.

Atkreipkite dėmesį į priežiūrą ir įvertinkite, ar turėsite pakankamai laiko valyti paviršius – kai kurie reikalauja dėmesingesnės priežiūros, o kraštus reikia saugoti nuo drėgmės, tad pasvarstykite, ar tai būtų tinkamas variantas jūsų namams. Stilius taip pat yra svarbus aspektas – derinkite spalvas, raštus ir net storį su bendru virtuvės interjeru ir kurkite vientisą dizainą.

Skaityti plačiau Suskleisti
Virtuvės stalviršiai: kaip suderinti kokybę ir dizainą?

Natūralu, kad kurdami naujus namus svajojame suderinti ir nepriekaištingą kokybę, ir širdžiai mielą dizainą, todėl rinkdamiesi tokius elementus kaip stalviršiai turėtumėte įvertinti savo poreikius. Atsižvelkite į asmenų kiekį šeimoje, ar dažnai gaminate, kokiomis papildomomis veiklomis užsiimate virtuvėje, ar norėsite ant stalviršio statyti buitinę techniką ir pan. Vis dėlto, jei nesate tikri, išsirinkti geriausią variantą jūsų virtuvei padės Gintaro baldai.

Skaityti plačiau Suskleisti