Spectra Čiužinys (2000x1400)

    Prekės kodas: ASK036

    252 €360 €
      Apžiūrėkite prekę salone
      • Panevėžys Paliūniškio g. 5
      Visi salonai žemėlapyje
      Spectra Čiužinys (2000x1400)

      Spectra Čiužinys (2000x1400)

      252,00 €

      Aprašymas

      Komfortiškas čiužinys. Pasižymi dideliu prisitaikymu prie individualios kūno struktūros ir apkrovos taško paskirstymu. Kūno masė yra tolygiai paskirstyta visame paviršiuje, čiužinys pilnai pakartoja Jūsų kūno kontūrus, leisdamas stuburui likti tiesiam, o raumenims atsipalaidavusiems.

      Puikus pasirinkimas tiems, kurie nori miegoti tik ant kietų čiužinių . Produktas yra pagrįstas 5 zonų nepriklausomu spyruokliniu bloku, kurio dėka jūsų nugara yra anatomiškai teisinga visą naktį. Natūralaus kokoso sluoksnis yra ypač patvarus ir elastingas, o tai pagerina čiužinio palaikymo lygį.

      Rekomenduojamas svoris vienai miegamai vietai iki 140 kg.

      Čiužinio sudėtis:

      Belgiško trikotažo paviršius su dygsniuota viskoelastine medžiaga Natūralaus kokoso pluoštas 1cm – natūrali medžiaga, pagaminta iš suspausto kokoso pluošto Penkių zonų smėlio laikrodžio formos spyruoklių sistema

      Penkių zonų smėlio laikrodžio formos spyruoklių sistema: 5-kių zonų nepriklausomos kūginės spyruoklės. Skirtingo elastingumo spyruoklės, kiekviena spyruoklė individualiai reaguoja ir dinamiškai prisiderina prie atskirų kūno dalių formos, bei taisyklingai paskirsto žmogaus kūno svorį. Kiekviena spyruoklė įvilkta į atskirą tekstilinį maišelį, tokiu būdu jos neturi tiesioginio sąlyčio taškų, kas leidžia čiužiniui išlikti begarsiu. 550 spyruoklių čiužinyje.

      Čiužinio apmušalo spalva nuo esančios nuotraukoje gali skirtis.

      5 metų garantija!

      Baldų plokštės ar audinių spalva nuo pateiktos nuotraukoje gali nežymiai skirtis, dėl Jūsų kompiuterio nustatymų, monitoriaus raiškos, apšvietimo ir kitų veiksnių.

      Specifikacija

      Informacija

      Garantija60

      Išmatavimai

      Aukštis210 mm
      Ilgis2000 mm
      Plotis1400 mm

      Panašios prekės

      Žiūrėti daugiau